Sioris

SPRAY TIME IS RUNNING OUT SPRAY TIME IS RUNNING OUT

SPRAY TIME IS RUNNING OUT

DESCRIERE Cu o formulă unică și ingrediente naturale precum apa dintr-un citric asiatic tradițional plus ulei de macadamia și semințe de jojoba, acest spray furnizează mai multă hidratare decât un ..

113,00 Lei Fără TVA: 94,96 Lei

CREMA DE NOAPTE YOU LOOK SO YOUNG CREMA DE NOAPTE YOU LOOK SO YOUNG

CREMA DE NOAPTE YOU LOOK SO YOUNG

DESCRIERE Formulată cu 5% ulei de tamanu, această cremă bogată stimulează producția naturală de colagen și elastină a pielii, lăsându-vă tenul mai ferm, mai tânăr. UTILIZARE Utilizați această..

171,00 Lei Fără TVA: 143,70 Lei

CREMĂ DE ZI STAY WITH ME CREMĂ DE ZI STAY WITH ME

CREMĂ DE ZI STAY WITH ME

DESCRIERE Această cremă de hidratare zilnică hidratează pilea fără a lăsa o senzație uleioasă. Contribuie și la prevenirea pierderii umezelii din piele și calmează pielea sensibilă cu extractele sa..

157,00 Lei Fără TVA: 131,93 Lei

FIOLĂ A CALMING DAY FIOLĂ A CALMING DAY

FIOLĂ A CALMING DAY

DESCRIERE Fără ulei și fără parfum, această fiolă conține fruct de omija, un fruct roz care se cultivă doar o dată pe an. UTILIZARE Această fiolă calmantă hidratează pielea sensibilă, oferind..

157,00 Lei Fără TVA: 131,93 Lei

GEL DE CURĂȚARE ZILNICĂ GEL DE CURĂȚARE ZILNICĂ

GEL DE CURĂȚARE ZILNICĂ

DESCRIERE Deoarece conține extract de Houttuynia cordata pentru a regla secreția de sebum, uleiuri botanice naturale pentru a păstra hidratarea și extract de scoarță de salcie pentru a exfolia deli..

117,00 Lei Fără TVA: 98,32 Lei

LAPTE DE CURĂȚARE CLEANSE ME SOFTLY LAPTE DE CURĂȚARE CLEANSE ME SOFTLY

LAPTE DE CURĂȚARE CLEANSE ME SOFTLY

DESCRIERE Cu o textură ca a laptelui și plin de ingrediente naturale, acest demachiant curăță impuritățile și ajută la eliminarea machiajului, lasă pielea catifelată, moale și hidratată, fără a înd..

142,00 Lei Fără TVA: 119,33 Lei

Afişare 1 - 6 din 10 (2 pagini)