Politica de livrare

LIVRAREA BUNURILOR

1 Vânzătorul se obligă să livreze bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător, prin curieri proprii sau ridicarea de la sediul Hot Pit Bbq, conform opțiunii Clientului.

2 Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare – note de transport (awb/aviz de expediție).

3. Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și/sau Serviciilor numai pe teritoriul României.

4. Vânzătorul nu este răspunzător în cazul în care produsele expediate către clienți ajung deteriorate la destinație în urma manipulării inadecvate a firmei de curierat.

5. Termenul de livrare este de 2-10 zile lucrătoare de la expedierea coletului din depozit.  În zilele de weekend (sâmbătă și duminică) nu se livrează

6. Costul livrării pe teritoriul României, pentru produsele achiziționate de clienți, este calculat și prezentat clientului la finalizarea comenzii în funcție de localitatea de livrare și tarifele practicate de serviciile de curierat

7. Yooncare ofera gratuitate la livrare conform promotiior de pe website

8. Termenul de livrare poate fi depășit in anumite cazuri precum perioade de promoții (Black Friday, Campanii de Crăciun, Campaniile de Paște etc.) sau conditii cauzate de factori externi (calamitati, acidente rutiere, conditii meteo extreme) ori alte situatii speciale.