Despre noi

Noi suntem YOON Care și ne-am ales numele cu un motiv bine întemeiat.
În dicționarul urban „Yoon” e un nume coreean care înseamnă, în esență, o fată sau un băiat extraordinar pe care toată lumea îi iubește fiindcă e foarte greu să fii atât de grozav ca ei.
Iar „care” înseamnă, pentru noi, o îngrijire delicată.

Numele transmite ceea ce ne dorim să perceapă și clienții care aleg să achiziționeze produsele noastre. Să se simtă extraordinari și să înțeleagă că o rutină bine pusă la punct și efectuată cu produse accesibile și de calitate îi poate face să se (re)îndrăgostească de ei înșiși.

Deocamdată suntem un brand micuț, dar în plină ascensiune, cu produse unice și inovatoare ale căror eficiență a fost dovedită de nenumărate ori în Coreea – o țară cu pretenții și tradiție în îngrijire, în special a pielii. Portofoliul de branduri și produse este deja în curs de creștere și se va completa în scurt timp cu game tot mai diverse.

În acest moment avem doar produse complet noi pe piața din România, din gamele Sioris, PACKage, I’m From și Avajar. Toate produsele selectate sunt testate în prealabil și de noi sau de alte persoane specializate pe categoria beauty.

Experiența, priceperea și aptitudinile noastre se îmbunătățesc pe zi ce trece tot mai mult fiindcă suntem pasionați în mod real de domeniile în care lucrăm, precum beauty și skincare. 
Grija față de clienți, interesul față de feedback-ul acestora, precum și atenția la detalii sunt valori care ne deosebesc din ce în ce mai evident în peisajul companiilor de retail din zona de cosmetice.

Noi ne dorim să fim foarte apropiați de clienții noștri, cu atât mai mult de cei mai loiali, și ne face o plăcere deosebită să-i surprindem cu mici atenții simpatice. În plus, oferim transport gratuit la comenzi de peste 200 lei. Suntem foarte atașați și de valorile care țin de mediu, așa că toate produsele noastre sunt vegane, eco-friendly și livrate în ambalaje sustenabile.

Dacă-ți place cum sună ce ai citit, ia legătura cu noi și lasă-ne să avem grijă de tine!
Contactează-ne!

Cum folosești eficient produsele noastre?
„Lumea o să te privească. Fă în așa fel încât să merite!” – Harry Winston
Rutina coreeană a îngrijirii pielii este una arhicunoscută în toată lumea, tenul coreencelor având, de altfel, și caracterizarea de „piele de sticlă”. Iată care e rutina lor în 10 pași, realizată cu produse pe care le găsiți foarte ușor și la noi pe site:
1. Ulei demachiant – topește machiajul;
2. Spălarea feței (apă micelară) – îndepărtează impuritățile și uleiurile în exces;
3. Exfoliator – înlătură celulele de piele moartă (săptămânal);
4. Toner – reîmprospătează, hidratează și reechilibrează nivelul pH-ului;
5. Esențe – amplifică efectele acțiunilor de la pașii anteriori;
6. Seruri – rezolvă zonele problematice ale pielii tale;
7. Măști – pentru relaxare și hidratare (săptămânal);
8. Creme pentru ochi – previn instalarea cearcănelor și a ridurilor;
9. Moisturizer – Sigilează tot!
10. SPF – ascunde-te mereu de razele UV!