I'm From

ESENȚĂ I'M FROM MUGWORT ESENȚĂ I'M FROM MUGWORT

ESENȚĂ I'M FROM MUGWORT

DESCRIEREFormulată cu recoltă de extract de mugwort 100% (pelin negru) din Ganghwa, Coreea, acest produs valorifică proprietățile naturale de detoxifiere a pelinului negru. În Coreea este utilizat în ..

187,00 Lei Fără TVA: 157,14 Lei

I'M FROM MUGWORT SHEET MASK I'M FROM MUGWORT SHEET MASK

I'M FROM MUGWORT SHEET MASK

DESCRIEREMasca Mugwort Sheet Mask este o mască hidtratantă care ajută la calmarea pielii iritate și sensibile. Formulată cu 91,45% extract pur de mugwort (pelin negru), masca ajută la detoxifierea pie..

22,00 Lei Fără TVA: 18,49 Lei

LOȚIUNE TONICĂ I'M FROM RICE LOȚIUNE TONICĂ I'M FROM RICE

LOȚIUNE TONICĂ I'M FROM RICE

DESCRIERE Creat cu orez din cultură organică ( fără pesticide), acest toner hidratează și luminează pielea. În timp ce scapă ușor de impuritățile pielii și de uleiurile în exces, reechilibrează efici..

147,00 Lei Fără TVA: 123,53 Lei

MASCĂ I'M FROM HONEY MASCĂ I'M FROM HONEY

MASCĂ I'M FROM HONEY

DESCRIEREConținând 38,7% miere naturală, această mască hidratează pielea ca nimeni alta. Cu o textura moale crem-brulată, Honey Mask are un finisaj umed, confortabil, fără a fi lipicioasă si iși păstr..

177,00 Lei Fără TVA: 148,74 Lei

MASCĂ I'M FROM MUGWORT MASCĂ I'M FROM MUGWORT

MASCĂ I'M FROM MUGWORT

DESCRIEREMasca Mugwort (pelin negru) este o mască de spălare delicată care ajută la calmarea pielii iritate, sensibile și tulburate, Formulată cu pelin negru din recoltă din Ganghwa, Coreea, ajută la ..

157,00 Lei Fără TVA: 131,93 Lei

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)